BT1 – Alltid hvit fuge, aldri mer sopp og bakterier

Facebook
Twitter
LinkedIn

I anledning at vi har fått inn den nye BT1 Tribrid polymeren i nettbutikken, så er det på sin plass å komme med mer informasjon rundt dette vidunderet. 

BT1 er produktet for deg som ønsker et godt resultat med lang holdbarhet. BT1 er produsert av CT1 med over 20 års erfaring på markedet. 

Når man fuger på baderom, så hender det ofte med årenes løp at disse gulner, og rett og slett ser møkkete ut. Dette har også med hva fugemassen blir utsatt for, men også bakterie- og soppdannelsene som oppstår i fugene. Dette er jo selvsagt en ting man ikke ønsker, og derfor har CT1 nå utviklet den nye versjonen av BT1 som bekjemper nettopp dette. 

BT1 har gjennomgått mange tester, og har derav også blitt tilført sopp og bakterier i laboratorium. BT1 har blitt testet på lik linje som alminnelig fugemasse, og resultatet er forbløffende. Etter tilførsel av bakterier, og simulert aldring, så holder BT1 seg fri for bakterier og sopp, samtidig som den i motsetning til de tradisjonelle fugemassene holder seg hvit hele veien.

BT1 test over tid og tilførsel av bakterier

 

Som andre produkter fra CT1, så fungerer også BT1 som et lim, på samme måte som det fungerer som en fugemasse – Hvor hovedforskjellen mellom CT1 Fugemasse og BT1, er at BT1 utelukkende er konstruert for baderom. 

I likhet med andre produkter fra CT1, så innehar BT1 ETAG godkjenning for liming av dusjpaneler uten mekaniske innfestninger.

 

Hvilke bruksområder har BT1?

  • Installere dusjer
  • Kabinetter
  • Veggpaneler
  • Toaletter
  • Servanter i porselen

Dette helt uten mugg og bakterievekst.

BT1 hefter seg til: tre, metall, murstein, betong, fiberglass, glass, keramikk, uPVC, og det meste av plastikk (med unntak av PP, PE og PTFE) selv i våt tilstand.

Du liker kanskje også...

BT1 test over tid og tilførsel av bakterier

Fugemasse som ikke gulner

Er du som mange andre lei av fugemasse som gulner over tid? Da er denne artikkelen for deg Vi får ganske mange

Multi Solve – Den unike multirensen

Den eneste rensesprayen du trenger? I mange år har man ofte benyttet ulike sprayer og avfettere til å fjerne de ulike flekkene.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *