Multi Solve – Den unike multirensen

Facebook
Twitter
LinkedIn

Den eneste rensesprayen du trenger?

I mange år har man ofte benyttet ulike sprayer og avfettere til å fjerne de ulike flekkene. Hadde det ikke bare vært bedre om man bare kunne benyttet én til alt? 

Det korte svaret er ja, men hvorfor finnes det så få slike produkter på markedet? Det er nettopp fordi det krever en god del kunnskap og erfaring, for å finne et produkt som både kan løse opp fett, olje og silikon, men som også fjerner noe så “enkelt” som tyggegummi fra klær. Dette har Multi Solve klart å løse. For å gjøre det enda vanskeligere for produsentene, men enda bedre for oss forbrukere, så kan vi også legge til på lista at vi ønsker et produkt som ikke bare fjerner flekkene, men som ikke skader materialet du fjerner det fra – for godt til å være sant?

Når man vanligvis mikser sammen en slik cocktail av løsemidler, så er det ikke bare helsefarlig, men det kan nesten garantere at det også etterlater hvertfall små skader på materialet du fjerner flekkene fra. Men slik er det ikke med Multi Solve. Multi Solve inneholder ingen aggressive stoffer, og vil dermed ikke skade enten deg eller materialet du fjerner flekker fra. Det heter kvalitet.

Multi Solve er en multirens, som vil si at den fjerner flere ulike stoffer. Her er noen eksempler:

  • Voks
  • Parafin
  • Trykkblekk
  • Olje
  • Fett
  • Silikon (og herdet silikon)
  • Tyggegummi fra klær
  • Tjære

Med disse unike egenskapene så er Multi Solve å se på som en “alt-i-en”-løsning. Fjern oljeflekker fra stoff på båten din, fett og annet i bilen, eller ferske, gamle, våte eller tørkede flekker i hjemmet. Dette er produktet som både reagerer og fordamper raskt. Et produkt som alle burde ha tilgjengelig.

Videointroduksjon

I forbindelse med et prosjekt vi gjennomførte Sommeren 2019 forklarer Torry fra CT1 litt om produktet.

[ux_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=f0tPIVCk5o0″ height=”58%”]

Visste du at Multi Solve også kan benyttes for å få en glatt finish ved bruk av CT1 Fugemasse & Konstruksjonslim?

[ux_products type=”row” col_spacing=”large” columns=”3″ show_cat=”0″ show_quick_view=”0″ ids=”2837,2796,3432″]

Flere versjoner

Multi Solve Unik Multirens selges på sprayboks både som 500ml, eller som den mindre lillebroren på 200ml. Inneholdet er det samme. Hvis du trenger større kvantum, så har vi pakkepris på Multi Solve Unik Multirens 500ml 12-PK.

Du liker kanskje også...

BT1 test over tid og tilførsel av bakterier

Fugemasse som ikke gulner

Er du som mange andre lei av fugemasse som gulner over tid? Da er denne artikkelen for deg Vi får ganske mange

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *