[ux_slider infinitive=”false” draggable=”false” arrows=”false” nav_color=”dark” bullets=”false”][ux_banner height=”501px” bg=”3286″ bg_overlay=”rgba(0,0,0,.5)” bg_pos=”40% 54%”][text_box width=”69″ width__sm=”100″ position_x=”50″ position_y=”50″]

Om Varespesialisten

[/text_box][/ux_banner][/ux_slider] [row h_align=”center”][col span__sm=”12″ align=”center”]

moderne og fremoverlent

Varespesialisten AS ble stiftet i 2019, med lansering av nettbutikk i 2020. Vi gjør det annerledes enn de fleste av våre konkurrenter, vi selger kun produkter vi har god kjennskap og erfaring med. Dette sørger for at både privatpersoner, bedrifter og håndverkere kan ha tillit til vår kunnskap om produktene, og at hvert produkt er nøye utvalgt.

Vårt mål er å fortsette og tilby kvalitetsprodukter til en rimelig penge. Vi ønsker å gi tilbake til samfunnet i form av opplæring, arbeidsplasser, utdanning og kunnskap. Etter hvert som vi vokser vil vi ta høyde for å ansette flere ukjente talenter, og dermed gi en sjanse til de som ikke alltid har stått først i køen.

En av våre grunnmål er at vi skal være transparent (gjennomsiktige; ærlige). Dette gjelder ikke bare mot kunder, men også leverandører, forhandlere, produsenter og ansatte. 

[/col][/row] [section label=”Media Left” bg_color=”rgb(193, 193, 193)” bg_overlay=”rgba(255, 255, 255, 0.85)” padding=”60px”][row style=”large” v_align=”middle”][col span=”6″ span__sm=”12″][ux_image id=”3290″][/col] [col span=”6″ span__sm=”12″ align=”left”]

Vi sender i hele Norge

For at du skal få pakken så raskt som mulig, så benytter vi oss av flere ulike transportleverandører. Alle pakker blir sendt fra Norge.

[button text=”Se produkter” expand=”0″ link=”butikk”][/col][/row][/section]